Belangrijke aanmeldgegevens

 • Voor wie
  Advocaten, officieren van justitie, rechters en juristen.
 • Locatie
  De cursus wordt gegeven in ons kantoor aan de Laan van Nieuw Oost-Indië 133 in Den Haag.
 • Wanneer
  16 december 2019 van 15.00 tot 17.15 uur
 • Kosten
  De kosten bedragen € 130,- exclusief btw. Borrel en cursusmateriaal is inbegrepen.
 • PO punten
  De cursus bestaat uit twee zuivere lesuren en zal voor advocaten worden beloond met 2 PO punten.

Mrs. Floris Knoef en Sladjana Marjanovic praten u in 2 uur bij over de wet- en regelgeving, jurisprudentie en praktijk met betrekking tot de oplegging en verlenging van de tbs-maatregel. De sprekers hebben jarenlange ervaring in de bijstand van tbs'ers en kunnen daardoor veel praktische  tips en voorbeelden uit zijn praktijk met u delen. De deelnemers in het strafproces missen soms de praktische kennis in tbs-zaken, zodat u als advocaat het verschil kunt en moet maken. Met de wet “Forensische Zorg” die op 1 januari 2020 in werking treedt, mag u deze cursus niet missen!

Sprekers

 • Floris Knoef - mr Knoef is in 2007 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden met de afstudeerrichting Strafrecht. Tijdens zijn studie was hij enige tijd als buitengriffier verbonden aan de strafsector van het Gerechtshof in Amsterdam. Na zijn studie was hij korte tijd werkzaam als parketsecretaris bij het Openbaar Ministerie in Amsterdam. In 2007 is Floris beëdigd als advocaat en heeft hij ruim drie jaar gewerkt bij Sjöcrona Van Stigt Advocaten in Rotterdam en Den Haag. Sinds 2010 is hij verbonden aan Nolet Advocaten waar hij een overwegend commune strafpraktijk voert. Bijzondere belangstelling heeft hij voor het verkeersstrafrecht, omdat in verkeerszaken vaak vraagstukken spelen die gaan over absolute ondergrens van strafrechtelijke verwijtbaarheid en omdat iedere verkeersdeelnemer met het verkeersstrafrecht kan worden geconfronteerd.
 • Sladjana Marjanović - mr. Marjanović studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit te Leiden. In 2008 studeerde zij af in het Nederlands recht, afstudeerrichting Internationaal en Europees recht. Na een half jaar stage te hebben gelopen voor de verdediging bij het Joegoslavië Tribunaal te Den Haag, heeft zij na haar afstuderen nog anderhalf jaar aldaar gewerkt als case manager en legal assistant.

Meer informatie en aanmelden

Voor de cursus is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wij adviseren u daarom snel te reserveren. Voor meer informatie neemt u contact op met Nolet Advocaten via info@nolet-advocaten.nl of bel 070 - 347 01 11.

U kunt zich via het aanmeldformulier hieronder direct aanmelden.

Inschrijfformulier Cursus Strafrecht: Compactcursus TBS

Aanhef *
 
Voorletters *
 
Voornaam *
 
Achternaam *
 
Functie
 
Titel
 
Bedrijfsnaam
 
Telefoonnummer *
 
E-mail *
 
Bevestiging *
 
 
 

Contactinformatie

Laan van Nieuw Oost-Indië 133
2593 BM Den Haag

Postbus 95556
2509 CN Den Haag

Tel: 070 347 01 11

Kennismaken

High Trust
Dit kantoor werkt op basis van High Trust samen met de Raad voor Rechtsbijstand.
Nederlandse Orde van Advocaten
Nolet Advocaten is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling.