Juridische dienstverlening door ervaren advocaten voor een vast bedrag. Ook in geval van gerechtelijke procedures!

Nolet Advocaten heeft haar sporen verdiend in de gefinancierde rechtsbijstand. Dat doen onze advocaten namelijk al sinds 1991. En zoals dat bij gefinancierde rechtsbijstand gaat doen we dat altijd voor een vaste vergoeding per zaak, vastgesteld door de overheid. Particulieren die daar op basis van hun inkomen voor in aanmerking komen betalen een éénmalige eigen bijdrage waarna de advocaat al datgene doet om de zaak tot een goed einde te brengen. Wij verbaasden ons erover dat er voor ondernemers geen gefinancierde rechtsbijstand bestaat en bedachten daarom zelf de juridische oplossing voor ondernemers: ‘MKB-Rechtsbijstand’.

“Dezelfde werkwijze, dezelfde advocaten, vooraf vastgestelde tarieven.”

De passende juridische oplossing voor ondernemers

Nolet Advocaten in Den Haag biedt als eerste advocatenkantoor in Nederland de passende juridische oplossing voor ondernemers in het MKB. Ervaren advocaten in het civiel recht, arbeidsrecht, bestuursrecht, huurrecht, strafrecht en personen- en familierecht bieden vanuit één pakket juridische dienstverlening aan de ondernemer tegen vooraf vastgestelde tarieven. Zo bent u altijd verzekerd van een deskundig advocaat die het gewend is juridische geschillen en conflicten op te lossen voordat het een procedure wordt. En mocht het toch komen tot een gerechtelijke procedure dan staat diezelfde advocaat u bij en wordt ook deze zaak geregeld voor een vast bedrag.

Onze pakketten

Meer weten? Vraag de gratis brochure aan!

In een speciaal opgestelde brochure informeren we u nader over alle mogelijkheden en voordelen van MKB-Rechtsbijstand. In deze brochure treft u ook een aantal voorbeelden aan van de vaste tarieven die we rekenen voor gerechtelijke procedures. U kunt deze heel gemakkelijk aanvragen door het formulier hieronder in te vullen. De brochure wordt dan direct toegestuurd.

Interesse? Maak kennis met onze advocaten

Mocht u geïnteresseerd zijn in één van onze pakketten, of wilt u nader worden geïnformeerd dan verzoeken wij u contact op te nemen met mr. P. Drenth. Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en voor een vrijblijvend aanbod op maat.

Aanvraagformulier MKB-Rechtsbijstand brochure

Bedrijfsnaam: *
 
Aanhef: *
 
Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mail: *
 
Aanvragen *
 
 
 

Contactinformatie

Laan van Nieuw Oost-Indië 133
2593 BM Den Haag

Postbus 95556
2509 CN Den Haag

Tel: 070 347 01 11

Kennismaken

High Trust
Dit kantoor werkt op basis van High Trust samen met de Raad voor Rechtsbijstand.
Nederlandse Orde van Advocaten
Nolet Advocaten is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling.