Onze advocaten verlenen u rechtsbijstand

De eisen die gelden voor het verkrijgen van een verblijfsvergunning, zoals het inkomensvereiste, worden voortdurend aangepast en aangescherpt. Dat kan tot gevolg hebben dat uw aanvraag ter verkrijging van een verblijfsvergunning wordt afgewezen. Het kan ook voorkomen dat een verblijfsvergunning wordt ingetrokken, soms zelfs met terugwerkende kracht. Dat kan gaan om uw eigen verblijfsvergunning, maar ook die van uw echtgeno(o)t(e), kinderen of werknemer.

Bezwaar maken, beroep instellen of een voorlopige voorziening aanvragen

Indien u geconfronteerd wordt met een afwijzing kunnen de advocaten van Nolet Advocaten rechtsbijstand verlenen door bezwaar te maken, beroep in te stellen of een voorlopige voorziening bij de rechtbank aan te vragen met als doel er voor te zorgen dat de vreemdeling in ieder geval de procedure(s) in Nederland mag afwachten.

Vragen of geschillen over het vreemdelingenrecht

Al sinds haar oprichting staat Nolet Advocaten cliënten bij met vragen of geschillen over het vreemdelingenrecht. U kunt ook altijd voor advies contact opnemen met onze vreemdelingenrecht advocaten, bijvoorbeeld als u twijfelt of aan de voorwaarden of vereisten voor het verkrijgen of het behouden van een verblijfsvergunning wordt voldaan.

Stel uw vraag aan Nolet Advocaten

Ontvang vrijblijvend antwoord van hét gerenommeerde advocatenkantoor uit Den Haag.

Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mailadres: *
 
Uw vraag: *
 
 
 

Contactinformatie

Laan van Nieuw Oost-Indië 133
2593 BM Den Haag

Postbus 95556
2509 CN Den Haag

Tel: 070 347 01 11

Kennismaken

High Trust
Dit kantoor werkt op basis van High Trust samen met de Raad voor Rechtsbijstand.
Nederlandse Orde van Advocaten
Nolet Advocaten is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling.