Gespecialiseerde advocaten voor een eerlijke prijs

Nolet Advocaten in Den Haag biedt gespecialiseerde advocaten in ieder rechtsgebied voor een eerlijke prijs. Het uurtarief is afhankelijk van de behandelend advocaat, de benodigde ervaring, specialisatie en het belang van de zaak. Tijdens het eerste gesprek bespreken wij het geldende uurtarief. Afhankelijk van uw (financiële) situatie kunnen afspraken op maat worden gemaakt.

Toevoegingszaken

Onder bepaalde voorwaarden kunt u in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging). Hierbij speelt de hoogte van uw inkomen en vermogen een rol. Wij vragen deze toevoeging voor u aan bij de Raad voor Rechtsbijstand. Op die manier heeft iedereen toegang tot het rechtssysteem. U dient echter wel rekening te houden met een eigen bijdrage die per zaak kan oplopen tot bijna € 800,-. De hoogte van uw eigen bijdrage is afhankelijk van de hoogte van uw inkomen. Of u in aanmerking komt voor toevoeging, bespreekt uw advocaat met u, tijdens uw eerste gesprek. Meer informatie vindt u op www.rechtsbijstand.nl.

Bijkomende kosten

Bij niet tijdige betaling van salaris en bijkomende kosten kan 35 euro administratiekosten en de verschuldigde wettelijke rente in rekening worden gebracht.

Rechtsbijstandsverzekering

Indien u een rechtsbijstandsverzekering heeft afgesloten, stelde de verzekeraar zich voorheen op het standpunt dat u geen vrije advocaatkeuze had. De rechtsbijstandverzekeraar stond u zelf bij of verplichtte u een advocaat van hun keuze te accepteren. Door de internationale rechtspraak is dat inmiddels veranderd. U heeft op basis van deze rechtspraak de vrije keuze van uw advocaat.

Stel uw vraag aan Nolet Advocaten

Ontvang vrijblijvend antwoord van hét gerenommeerde advocatenkantoor uit Den Haag.

Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mailadres: *
 
Uw vraag: *
 
 
 

Contactinformatie

Laan van Nieuw Oost-Indië 133
2593 BM Den Haag

Postbus 95556
2509 CN Den Haag

Tel: 070 347 01 11

Kennismaken

High Trust
Dit kantoor werkt op basis van High Trust samen met de Raad voor Rechtsbijstand.
Nederlandse Orde van Advocaten
Nolet Advocaten is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling.