Advocaten voor particulier en het midden- en kleinbedrijf

Eddy Nolet startte samen met Peter Drenth in 1991 Nolet Advocaten. Met twee advocaten in de algemene praktijk, werd de grondslag gelegd voor het dynamische advocatenkantoor. Binnen enkele jaren groeide het kantoor uit tot vijf advocaten, die zich enkele jaren terug hebben gespecialiseerd in twee tot drie rechtsgebieden. Inmiddels huist het kantoor in Den Haag 9 enthousiaste advocaten en 4 ondersteunende medewerkers. Nolet Advocaten oefent als advocatenkantoor de algemene praktijk uit en richt zich op particulieren en het midden- en kleinbedrijf.

Zakelijk én persoonlijk

Nolet Advocaten staat bekend als advocatenkantoor dat het commerciële en het menselijke verenigt. Wij zijn zakelijk in onze onderhandelingen, maar geloven in het menselijk aspect. Wij gaan professioneel te werk, waardoor wij een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Onze advocaten zijn allen gespecialiseerd op specifieke vakgebieden, zoals arbeidsrecht, strafrecht, jeugdrecht, personen- en familierecht, waaronder echtscheidingsrecht. Een aantal van ons treedt ook op als opleidingsdocent voor zowel de plaatselijke als de Nederlandse Orde van Advocaten. Daarnaast geven diverse advocaten gastcolleges en lezingen voor verschillende maatschappelijke en commerciële instellingen over het recht en het vak van de advocaat.

Nolet Advocaten is graag uw rechterhand

Wij vinden dat het rechtssysteem voor eenieder toegankelijk moet zijn. Vandaar dat wij een goede verhouding hanteren tussen onze inspanningen voor onze cliënten en de geldelijke vergoeding daarvoor. Nolet Advocaten is dan ook gaarne uw rechterhand.

Stel uw vraag aan Nolet Advocaten

Ontvang vrijblijvend antwoord van hét gerenommeerde advocatenkantoor uit Den Haag.

Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mailadres: *
 
Uw vraag: *
 
 
 

Contactinformatie

Laan van Nieuw Oost-Indië 133
2593 BM Den Haag

Postbus 95556
2509 CN Den Haag

Tel: 070 347 01 11

Kennismaken

High Trust
Dit kantoor werkt op basis van High Trust samen met de Raad voor Rechtsbijstand.
Nederlandse Orde van Advocaten
Nolet Advocaten is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling.