Onze strafrechtadvocaten: deskundig, actief en betrokken

Met zes strafrecht advocaten heeft Nolet Advocaten uit Den Haag een strafsectie van formaat. Onze strafrecht advocaten hebben ruime ervaring in complexe moord-, zeden- en drugszaken, maar behandelen met evenveel toewijding en deskundigheid zaken van cliënten die verdacht worden van diefstal, mishandeling of rijden onder invloed. Nolet Advocaten heeft daarnaast in de afgelopen 10 jaren een bijzondere expertise opgebouwd in Tbs-zaken en het jeugdstrafrecht.

De regie voeren over uw strafzaak

Wij vinden het belangrijk in een zo vroeg mogelijk stadium van de strafzaak de regie te nemen en invloed uit te oefenen op het lopende onderzoek door politie en justitie. Met een deskundige en actieve houding in de voorfase van een strafzaak bereiken wij voor onze cliënten een optimaal resultaat. Wij bereiden onze cliënten voor op verhoren of zijn erbij aanwezig en vragen om tegenonderzoek wanneer dat nodig is. Onze strafrecht advocaten proberen altijd te voorkomen dat het tot een zitting komt.

Vertrouw op deskundige rechtsbijstand

Wij begrijpen dat een strafzaak doorgaans ook enorme gevolgen heeft voor partners, kinderen en familieleden. Ook zij kunnen rekenen op onze bijstand en ons vertrouwen. Dit alles maakt onze rechtsbijstand deskundig, actief en betrokken.   

Contactinformatie

Laan van Nieuw Oost-Indië 133
2593 BM Den Haag

Postbus 95556
2509 CN Den Haag

Tel: 070 347 01 11

Kennismaken

High Trust
Dit kantoor werkt op basis van High Trust samen met de Raad voor Rechtsbijstand.
Nederlandse Orde van Advocaten
Nolet Advocaten is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling.