Jarenlange ervaring in de internationale strafrechtpraktijk

Steeds meer strafzaken hebben internationale aspecten. Daarom kunt u bij Nolet Advocaten vertrouwen op advocaten met jarenlange ervaring in de internationale strafrechtpraktijk.

Uitlevering/overlevering

Zo kan het voorkomen dat een andere staat om uw uitlevering of overlevering  vraagt om daar terecht te staan of om een gevangenisstraf uit te zitten. Vanwege de vergaande gevolgen – vervolging en/of detentie in het buitenland – en de complexiteit van deze procedures is kundige bijstand vereist, bijstand die onze advocaten met oog voor deze vergaande gevolgen met veel toewijding leveren.

Vervolging in Nederland van feiten buiten Nederland

Er is een aantal feiten die, waar ook ter wereld gepleegd, ongeacht de nationaliteit van de verdachte voor Nederlandse rechtbanken kunnen worden vervolgd. Een klassiek voorbeeld daarvan is zeeroof (piraterij), tegenwoordig weer actueel door de processen tegen Somaliërs die door de Nederlandse Marine worden aangehouden en voor vervolging naar Nederland worden overgebracht. Onze advocaten Holthuis en Knoef hebben ruime ervaring in deze bijzondere procedures waar het Nederlandse Straf(proces)recht en internationaal recht elkaar ontmoeten.

Stel uw vraag aan Nolet Advocaten

Ontvang vrijblijvend antwoord van hét gerenommeerde advocatenkantoor uit Den Haag.

Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mailadres: *
 
Uw vraag: *
 
 
 

Contactinformatie

Laan van Nieuw Oost-Indië 133
2593 BM Den Haag

Postbus 95556
2509 CN Den Haag

Tel: 070 347 01 11

Kennismaken

High Trust
Dit kantoor werkt op basis van High Trust samen met de Raad voor Rechtsbijstand.
Nederlandse Orde van Advocaten
Nolet Advocaten is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling.