Beƫindiging van de arbeidsovereenkomst

Veel arbeidsrechtelijke zaken hebben te maken met beëindiging van de arbeidsovereenkomst. De arbeidsrecht advocaten van advocatenkantoor Nolet Advocaten kijken kritisch naar de redenen waarom de arbeidsovereenkomst zou moeten worden beëindigd. Is het wel nodig dat de arbeidsovereenkomst wordt beëindigd of kan het dienstverband, eventueel aangepast, blijven voortbestaan?

Daarop kunnen onze advocaten adequaat en deskundig reageren. Wij weten aan welke spelregels werkgever en werknemer zich moeten houden, zodat kan worden voorkomen dat er foute beslissingen met nadelige gevolgen worden genomen.

Schadeplichtigheid

Wordt niet aan de wettelijke vereisten voldaan, dan kunnen onze advocaten inschatten of dat een schadeplichtigheid tot gevolg heeft. Neemt een werkgever bijvoorbeeld een beslissing in strijd met de wettelijke voorschriften, dan kunnen onze arbeidsrecht advocaten de eventuele daardoor ontstane schade beperken door de juiste juridische wegen voor hem te bewandelen.

Heeft een werknemer zich niet aan zijn wettelijke verplichtingen gehouden, dan kunnen wij desondanks bewerkstelligen dat de inkomstenschade zoveel mogelijk wordt beperkt en dat de zaak zelfs zodanig kan worden omgebogen dat de werknemer alsnog in aanmerking kan komen voor een WW-uitkering. Door de ruime proceservaring kennen onze arbeidsrecht advocaten als geen ander de klappen van de zweep. 

Stel uw vraag aan Nolet Advocaten

Ontvang vrijblijvend antwoord van hét gerenommeerde advocatenkantoor uit Den Haag.

Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mailadres: *
 
Uw vraag: *
 
 
 

Contactinformatie

Laan van Nieuw Oost-Indië 133
2593 BM Den Haag

Postbus 95556
2509 CN Den Haag

Tel: 070 347 01 11

Kennismaken

High Trust
Dit kantoor werkt op basis van High Trust samen met de Raad voor Rechtsbijstand.
Nederlandse Orde van Advocaten
Nolet Advocaten is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling.