Lidwien Wellen

Familierecht, erfrecht en letselschade

Advocaat Wellen is gespecialiseerd in familierecht, erfrecht en letselschade.

Stel uw vraag aan Nolet Advocaten

Ontvang vrijblijvend antwoord van hét gerenommeerde advocatenkantoor uit Den Haag.

Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mailadres: *
 
Uw vraag: *
 
 
 

Lidwien Wellen

Familierecht, erfrecht en letselschade

Advocaat Wellen is gespecialiseerd in familierecht, erfrecht en letselschade.

Specialist familierecht, erfrecht en letselschade

Lidwien Wellen heeft rechten gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Sinds 1991 is zij werkzaam als advocaat in Den Haag. Lidwien Wellen was onder meer werkzaam bij GMW Advocaten en zat in de maatschap bij Krans & van Hilten Advocaten en De Regt Sobral Wellen Advocaten. Sinds 16 juli 2018 is Lidwien Wellen werkzaam bij Nolet Advocaten.

Brede kennis van personen- en familierecht

De afgelopen jaren heeft Lidwien Wellen zich in vergaande mate gespecialiseerd in het personen- en familierecht, het erfrecht en de letselschade. Zij is actief lid van de vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS), de vereniging voor Letselschade Advocaten (LSA) en de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP). Bij die laatste vereniging heeft Lidwien Wellen ook een aantal jaren deel uitgemaakt van het bestuur.

Complexe echtscheidingszaken

De familierechtpraktijk van Lidwien Wellen betreft met name complexe echtscheidingszaken, waarbij vaak ondernemers betrokken zijn, met internationale aspecten en ingewikkelde huwelijksvoorwaarden. Daarnaast heeft Lidwien Wellen een jarenlange ervaring in alimentatie-, ouderschaps- en gezagskwesties.

Specialisatieopleiding Erfrecht

Als familierechtadvocaat kom je automatisch regelmatig in aanraking met het erfrecht. Het volgen van de Specialisatieopleiding Erfrecht van het Instituut voor Mediation en Familierecht Opleidingen was voor Lidwien Wellen dan ook een logische stap. In haar praktijk worden alle facetten van het erfrecht op deskundige wijze behandeld.

Letselschadeadvocaat

Als letselschadeadvocaat staat Lidwien Wellen slachtoffers, en hun nabestaanden, bij van verkeers- en arbeidsongevallen, van medische fouten en misdrijven. Met behulp van een vaste medisch adviseur, arbeidsdeskundigen en rekenkundigen, zorgt Lidwien Wellen er voor dat letselschadeslachtoffers niet alleen een optimale schadevergoeding ontvangen maar zo nodig ook hulp krijgen bij re-integratie en omscholing.

Werkwijze

De werkwijze van Lidwien Wellen kenmerkt zich door deskundigheid, ervaring en een doelgerichte en rechtstreekse benadering. Wanneer mogelijk worden geschillen in overleg met de wederpartij geschikt, maar zo nodig aarzelt Lidwien Wellen niet om een procedure aanhangig te maken. Dat alles natuurlijk in overleg met de cliënt, die van A tot Z van het verloop van de zaak op de hoogte gehouden wordt. Nieuwe cliënten worden uitgenodigd om een afspraak te maken voor een oriënterend, kosteloos kennismakingsgesprek.

De Nederlandse Orde van Advocaten

Mr. L.A.M.G. Wellen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en familierecht
  • Erfrecht
  • Letselschade

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Meer over Familierecht Meer over Erfrecht Meer over Letselschade

Stel uw vraag aan Nolet Advocaten

Ontvang vrijblijvend antwoord van hét gerenommeerde advocatenkantoor uit Den Haag.

Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mailadres: *
 
Uw vraag: *
 
 
 

Contactinformatie

Laan van Nieuw Oost-Indië 133
2593 BM Den Haag

Postbus 95556
2509 CN Den Haag

Tel: 070 347 01 11

Kennismaken

High Trust
Dit kantoor werkt op basis van High Trust samen met de Raad voor Rechtsbijstand.
Nederlandse Orde van Advocaten
Nolet Advocaten is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling.